Aanbod

De training 

Het 5-daags programma is gebaseerd op de MBSR-training van John Kabat Zinn. We behandelen diverse thema’s, zoals de automatische piloot en stressreacties herkennen, gedachten en gevoelens opmerken, grenzen stellen en loslaten.

Het programma bestaat uit oefenen, mediteren en theorie. Je staat uitgebreid stil bij jouw ervaringen. Je leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, ook als je weer thuiskomt in je drukke leven in Nederland.

MBSR is een basistraining voor iedereen. Ook als je geen klachten hebt kun je ervan profiteren. Ervaring met meditatie is niet nodig. We trainen en mediteren buiten in de natuur en in een prachtige Mongoolse yurt. De maximale groepsgrootte is tien personen.

Bekijk hier het programma.

Prijs

Mindful Dordogne biedt de training all-inclusive aan voor €425,00. De prijs is inclusief vier overnachtingen met linnengoed (op basis van tweepersoonskamer), vier keer ontbijt en lichte avondmaaltijd, drie keer warme lunch, onbeperkt koffie, thee en fruit. De maaltijden zijn vegetarisch en worden met verse biologische lokale producten bereid. De prijs is exclusief de reis naar Frankrijk.

De locatie

Je traint en verblijft op de middeleeuwse boerenhoeve La Rhue in het ruige noorden van de Dordogne. De hoeve ligt in een schitterend natuurgebied, omgeven door bossen, weiden, bronnen en beken. De stilte en de nachtelijke sterrenhemel zijn adembenemend! Meer informatie over La Rhue en de omgeving vind je hier.

Je verblijf

Je verblijft in een van de drie authentieke vakantiehuizen uit de zestiende eeuw. Elk huis heeft een gezamenlijke badkamer, woonkamer, keuken en een houthaard. De slaapkamers zijn tweepersoons. Voor een meerprijs van €75,00 kan je een eenpersoonskamer reserveren. De maaltijden vinden gezamenlijk plaats. Je kunt gebruik maken van het openlucht zwembad. Foto’s en meer informatie over de vakantiehuizen vind je hier.

De reis

  • La Rhue ligt op 850 kilometer van Breda. Met de auto duurt deze reis normaal gesproken ongeveer 9 uur.
  • Transavia vliegt vanaf €35,00 rechtstreeks van Rotterdam naar Bergerac. De vlucht duurt anderhalf uur.  Voor €35,00 p.p. bieden we transport aan van en naar het vliegveld (ongeveer twee uur rijden).

Trainingsdata

Voorjaar 2019: Najaar 2019:
• 13 – 17 mei • 7 – 11 oktober
• 27 mei – 31 mei • 21 – 25 oktober